logo-print
T (0186) 61 55 00

Nieuws

22 August 2022

Aalsmeer Waterfront

Het front is bedoeld om de beleving van de Westeinderplassen te intensiveren en het aanzicht van de ‘kustlijn’ te verfraaien.
De gemeente Aalsmeer heeft in participatie met de bewoners het “plan Waterfront” uitgewerkt. Dit om de publieke toegankelijkheid van de watertoren die gelegen is aan de Westeinderplassen en vooral de recreatieve aantrekkelijkheid van het gebied te vergroten.
Aan de oever is een wandelpromenade bedacht welke is verbonden met een groter netwerk van voetpaden in en rond Aalsmeer. Rondom de watertoren zijn o.a. vlonders bedacht die de toegankelijkheid vergroten.
Ook is er een uitbreiding van het zandstrand en een verlenging van de golfbreker. Het project is mede tot stand gekomen door een bijdrage van de Stichting Leefomgeving Schiphol (SLS) en Hoogheemraadschap van Rijnland.
Giverbo is trots aan dit fraaie plan te kunnen bijdragen met o.a. de levering van prefab betonnen steigerdelen voorzien van een houtnerfstructuur, zitelementen, taludtrappen, BBQ- en Picknickplaten en vissteigers.

Terug naar nieuws