logo-print
T (0186) 61 55 00

Nieuws

22 August 2022

Het front is bedoeld om de beleving van de Westeinderplassen te intensiveren en het aanzicht van de ‘kustlijn’ te verfraaien.

Lees verder »
14 January 2019

Het Werkspoorkwartier verwijst naar de vroegere fabrieken van het Werkspoor waar indertijd treinwagons werden gebouwd. Het gebied wordt nu herontwikkeld. Een onderdeel ervan is het Werkspoorpad. Het wandelpad vormt een groene verbinding tussen station Utrecht Zuilen en de Werkspoorhaven aan de andere kant van het bedrijventerrein.
 

Lees verder »
13 August 2018

Het Groenplein is 'de huiskamer' van Giessen-Oudekerk geworden. Op de in een ovaal gemaakte antracietkleurige Giro-Parkbanden zijn enkele klassiek ontworpen stoelleuningen gemonteerd en dit geeft een echt huiskamergevoel in de buitenruimte.

Lees verder »
12 December 2017

​In Barendrecht is het Dalton Lyceum inmiddels van een fraaie buitenruimte voorzien.

Lees verder »
06 January 2017

In Oud-Beijerland doet het centrummanagement er alles aan om het winkelgebied aantrekkelijk te houden. Na eerder al het centrum te hebben vernieuwd wordt nu hard gewerkt aan het opwaarderen van het overige winkelgebied door steegjes en gevels met achterstallig onderhoud aan te pakken.

Lees verder »
02 February 2017

Met de nieuwbouw van winkels in de Dorpsstraat van Moerkapelle werd ook de revitalisering meteen in gang gezet..

Lees verder »
08 January 2016

Om een toeristische badplaats aantrekkelijk te houden gaat het niet alleen om de boulevard, maar ook om het achterliggende gebied.

Lees verder »
08 January 2016

In een stationsgebied is het altijd prettig om voldoende zitgelegenheid te hebben.

Lees verder »