logo-print
T (0186) 61 55 00

Nieuws

16 January 2015

50-jarig jubileum Giverbo groots gevierd

2015 is voor Giverbo goed begonnen. In de eerste plaats omdat we op 15 januari met ca. 1000 relaties ons 50-jarig jubileum hebben mogen vieren en we ons vervolgens aansluitend wederom op de Infratech hebben kunnen presenteren. Daarnaast was 15 januari ook de dag waarbij we het eerste deel van onze nieuwe website hebben gelanceerd.

Een website waar straks ons volledige productengamma op te vinden zal zijn. Het bijzondere van deze website is dat hij gekoppeld is aan ons interne ERP-systeem zodat alle artikelen voortdurend worden bijgewerkt. Intussen hebben we al ruim 5000 artikelen online staan, en dat is nog maar het begin. U kunt gebruik gaan maken van onze AutoCAD-tekeningen, Besteksservice (RAW en Stabu) en 3D-animaties.

Om de communicatie met u te onderhouden brachten wij tot nog toe altijd een nieuwsblad uit en soms ook specifieke informatie van een product. Wij krijgen echter steeds meer vragen of wij deze informatie digitaal kunnen aanleveren en daarom brengen wij nu ook deze digitale nieuwsbrief uit.
Het is onze bedoeling u hierin kort en bondig van het laatste nieuws op de hoogte te brengen waarmee wij u hopen te inspireren.


Terug naar nieuws